20/4/06

Π.Ψ.

Με το που ξύπνησα και πήρα το καφέ μου, είπα να αράξω λίγο να τον απολαύσω. Ο Α. άνοιξε την τηλεόραση στην ΕΤ3. Φάτσα κάρτα μπροστά μου ο Ψωμιάδης. Άρχισα να φτύνω τον κόρφο μου, να κουνιέμαι απο τη θέση μου, να πίνω μεγάλες γουλιές καφέ, μπας και φύγει ο εφιάλτης... Παρόλα αυτά -δεν μπορώ να πω- με συνεπήρε η κουβέντα και γρήγορα μπήκα στο κλίμα. Η δε χοντρή δημοσιογράφος ήταν καταιγιστική. Ο Πάνος ξεροκατάπινε και με δυσκολία προσπερνούσε τις σκληρές παρατηρήσεις της χοντρής δημοσιογράφου, του στύλ : "Πόσο είστε; 59;;; Δε σας φαίνεται καθόλου..."
Δε ξέρω για εσάς, πάντως εγω είμαι ασυνήθιστη σε τέτοιου είδους σκληρά θεάματα το πρωί. Το βράδυ κάτι γίνεται. Με επηρρέασε αφάνταστα. Είμαι ακόμη σοκαρισμένη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επεσα στο ίδιο.
Αναγούλα.
Αλλαξα αμέσως κανάλι.
Πιο κει παρόμοια.
Την έκλεισα.

Καλήμερα!

Oneiros είπε...

Το βράδυ κινδυνεύεις να πέσεις σε συνέντευξη του Ατσαλάκωτου στην TV100 (όπως, κακηώρα, χτες). Σκληρό βλαχομπαρόκ, λέμε...

ANemos είπε...

Κάτω τα χέρια απο τον Παναγιώτη. Το ξέρασμα ήταν η χοντρή δημοσιογράφος! Αφήστε που μου θυμίζει την Λατινικών μου στο Γυμνάσιο!

Ανώνυμος είπε...

Η χοντρή δημοσιογράφος έχει προσωπικά με τον Πανίκα μια και ήταν πρώην γραφείο τύπου του. Ο άλλος ο τύπος που τον ανέκρινε έχει τουλάχιστον 2γραφεία τύπου από τον ατσαλάκωτο + μια δουλειά σε εφημερίδα + την δουλειά στην ΕΤ3, φανερά τουλάχιστον. Οπότε στην ερώτηση προς τον Πανίκα πως τα καταφέρνει να πηγαίνει σε 22 εκδηλώσεις την ημέρα και να κάνει την δουλειά του σαν Νομάρχης, εισέπραξε πληρωμένη απάντησ όπως έμαθα.
Συμφωνώ με τον ΆΝεμο
Κάτω τα χέρια από τον Πανίκα