30/3/06

Θέλω...

να αγοράσω το Secret Migration των Mercury Rev και το 3121 του Prince. Θέλω το καινούριο βιβλίο του Ρόμπινς. Τα λέω μήπως και εμφανιστούν σαν ΔΩΡΑ στα χέρια μου. Ναι, σε σένα το λέω!

Προς το παρόν ξαναδιαβάζω το Ταξίδι στο Ιξτλάν. Κι ενω το έχω διαβάσει 1.235 φορές, πάντα έχω κατι νέο να μάθω.

23/3/06

Detonation Boulevard


Through the angel rain
through the rust and the gasolene
through the cruelty of strangers
to the neon dream
long distance information
I'll take the same
I got the fuel for the transformation
I'm a naked flame
- on Detonation Boulevard
- bang bang

Deep Shit

Σαν να με πάτησε οδοστρωτήρας. Σαν κάποιος να μου πριόνισε τα πόδια. Δεν είναι ωραία να είσαι αποδιοπομπαίος τράγος. Καθόλου.

Κωλοδουλειά, γαμώ το !

21/3/06

Βάζω τα γυαλιά ηλίου μου...

και λέω οτι σήμερα γαμιέται το σύμπαν. Χαλάει ο υπολογιστής. Τον πάω στον μάστορα. Παθαίνει ο Τάσος αλλεργία απο κάτι γαμημένες κάμπιες, τον πάω επειγόντως στις Πρώτες Βοήθειες. Ένεση κορτιζόνης, σιρόπια, αλοιφές. Επιστρέφω, χτυπάει το τηλέφωνο. Ο μάστορας. Είναι λέει εντάξει ο υπολογιστής. Αμ δεν είναι! Τηλέφωνο. Τους βρίζω. Κι άλλα τηλέφωνα. Τον ρίχνω στο φιλοτιμο και έρχεται εκείνος. Μετά απο ενα τρίωρο φτιάχνει τον υπολογιστή. Ο Τάσος γκρινιάζει συνεχώς. Πονάω.Τρέχω στο κρεβάτι μου να τελειώσω τη μέρα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

16/3/06

Αναρωτιέμαι...

Μήπως να το άλλαζα αυτό το "αυτοκτονί" μαύρο background; Δεν πουλάει και πολύ.

14/3/06

Time Out from the World


Πίνω καφέ. Μου έλειψε. Ανάβω και τσιγάρο. Με τη πρώτη τζούρα ζαλίζομαι. Δεν το πιστεύω οτι ζαλίζομαι ! Λες και είμαι πάλι 17. Είμαι σχεδόν ευτυχισμένη. Άραγε χωράει όλο αυτό στο γνωστό κλισέ "μικρές καθημερινές χαρές";


* στο background παίζει Goldfrapp

13/3/06

I rise




...σήμερα, τη πέμπτη μέρα σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου. Δεν άντεχα άλλο την αρρώστια. Εξακολουθώ βέβαια να πονάω και τις περισσότερες φορές περπατάω διπλωμένη στα δυο. Έχασα τόσο χρόνο καθηλωμένη στο κρεβάτι μου. Και σε αντάλαγμα δεν κέρδισα τίποτα. Ούτε καν τη στοργή που θα μπορούσε να μου προσφέρει ενα αγαπημένο πρόσωπο. Ούτε ανησυχία δεν είμαι ικανή να προκαλέσω! Το αποφάσισα κι εγω λοιπόν...Δεν ξαναρρωσταίνω!

6/3/06

"Πολλά ΧΧΧ..."

Διαβάζω στο ένθετο Big Fish :

"H Σάννυ Μπαλτζή υποδύεται τη πόρνη και οι επώνυμοι φίλοι της τους πελάτες".

Κι εγώ αναρωτιόμουν με τι προσόντα έκανε καριέρα αυτό το κορίτσι!