4/2/09

Οι Mogwai στο Μύλο

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009 / Μύλος, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009 / Gagarin 205, Αθήνα

Μια καταιγίδα «καθαρών» post rock ήχων έρχεται τον Φεβρουάριο!...
Αδιαμφισβήτητα οι Σκωτσέζοι Mogwai θεωρούνται ένα από τα πιο δυνατά, πρωτότυπα και με μεγάλη επιρροή γκρουπ στο χώρο της post rock σκηνής, μαζί με τους Ισλανδούς Sigur Ros και τους Καναδούς Godspeed You! Black Emperor.
Έλλειψη στίχων, καθηλωτικοί ήχοι: οι Mogwai δίνουν στο κοινό τους μια μοναδική αίσθηση, με
τους σκοτεινούς αλλά και έντονα ηλεκτρικούς ήχους τους.

Οι Mogwai επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο βραδιές, στην Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στον Μύλο και στην Αθήνα, Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στο Gagarin 205, για να μας δηλώσουν και ίσως και να μας διδάξουν μία στάση ζωής, αυτή του post rock!

Επηρεασμένοι από τους μεγάλους πατέρες της rock αλλά και post punk σκηνής, όπως οι Joy Division, The Cure, Sonic Youth, Nirvana, The Pixies, Bauhaus, God Machine, Guns 'n' Roses, οι Mogwai δηλώνουν την στάση ζωής τους, δημιουργώντας μεγάλης διάρκειας μουσικές ενότητες και εμπλέκοντας πάντα τη μελωδία με την ηλεκτρική κιθάρα. Οι παραμορφώσεις και τα ειδικά εφέ στον ήχο της κιθάρας δίνουν την μοναδική ταυτότητα της κολεκτίβας από τη Γλασκόβη.

Μουσικές εικόνες και μπερδεμένα ή μάλλον ξεκάθαρα συναισθήματα?... Οι Mogwai προκαλούν και επιστρέφουν πάλι στην Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο, 6ο στη σειρά, studio album τους, «The Hawk Is Howling», αλλά και κλασσικές επιτυχίες από τις προηγούμενες δουλειές τους όπως «Come On Die Young», «Hunted By A Freak» και «Friend Of The Night».
βάλει τα δικά του λόγια στο ηχητικό τοπίο των Mogwai. Μια έκρηξη πολύμορφων συναισθημάτων γεμίζει την ατμόσφαιρα και τα προσωπικά ταξίδια αρχίζουν…

Κανείς δε μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά στην ηχητική καταιγίδα των Mogwai!

http://www.mogwai.co.uk/

www.myspace.com/mogwai

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 14 Νοεμβρίου

Τιμή προπώλησης: 33e / Τιμή Ταμείου: 35e


Σημεία Προπώλησης:
Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00


Online sales: www.ticketpro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: