26/3/10

The party has just begun

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Η Ελευθεροτυπία ανέδειξε το θέμα, ο ANemos έγραψε γι'αυτό, στο Facebook δημιουργήθηκε group εξαιρετικά αφιερωμένο, όμως δείτε τι έγινε στη Χαλκιδική λίγο:

Σήμερα στην παρέλαση, που έγινε εδώ στο Πολύγυρο, με έκπληξη είδα κάποιους τύπους με στρατιωτικές φόρμες παραλλαγής να κάνουν παρέλαση!!!!!!
Ποιοι ήταν αυτοί ρε παιδιά; σαν τι παρέλασαν; μήπως ήταν μέλη του συλλόγου εφέδρων καταδρομών Χαλκιδικής; αν όχι ποιοι ήταν ; προβλέπονταν η παρουσία τους στην παρέλαση;
Το σχόλιο στη σχετική ανάρτηση της Ρεσπέντζας <Υπήρξε και μία εξάδα στρατιωτών, ή κάτι τέτοιο, το οποίο και δεν καταλάβαμε τι ακριβώς ήταν και τι ρόλο έπαιζε (είχε καταθέσει και στεφάνι), τέλος πάντων!!!>> είναι πολύ επιπόλαιο. Παιδιά ψάξτε το λίγο παραπάνω..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η παρέλαση που έγινε στο Πολύγυρο (θα έπρεπε να) ήταν μαθητική σημειώνω εγώ. Επιπλέον υπάρχει στη Χαλκιδική μια ομάδα εφέδρων χωρίς να σημαίνει βέβαια οτι ήταν αυτοί που συμμετείχαν στη παρέλαση. Πάντως η συγκεκριμένη ομάδα απασχολεί (1)

(2)
(3)

Χθες ένας απο αυτούς βγήκε σε τοπικό δελτίο ειδήσεων για να μιλήσει ως ειδήμων στα Ελληνοτουρκικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: